lunes, 13 de enero de 2020

CÈNTRIC ESPAI CULTURAL


El Cèntric és un equipament cultural de titularitat municipal, gran, dinàmic i modern, que aglutina diferents serveis: la Biblioteca Antonio Martín, l'Arxiu Municipal, l'Auditori, les sales d'estudi, la sala d'exposicions, el Gastrobar i l'aparcament públic.
Es tracta d'un equipament emblemàtic de la ciutat ubicat al centre geogràfic de la població. Disposa d'espais amplis habilitats per dur a terme activitats diverses: vestíbuls, l'Auditori, la sala d'exposicions, sales de treball, sala d'actes, sala @tic... Tots ells amb wifi. És un centre adaptat, disposa d'ascensor, lavabos per a minusvàlids, canviadors, espai per a cadira de rodes a l'Auditori...
Al Cèntric es treballa des de la proximitat amb l'objectiu de fomentar la relació i els hàbits de consum cultural, generant espais de coneixement, investigació i diàleg al voltant de la cultura i la participació ciutadana.


❤❤❤❤😍

El Aeropuerto Barcelona-El Prat Josep Tarradellas se encuentra situado a 12 Km al suroeste de Barcelona y a 6 metros sobre el nivel del mar, entre los términos municipales de El Prat de Llobregat, Viladecans y Sant Boi.
Dispone de dos terminales de pasajeros, la terminal T1 y la terminal T2. Recientes modificaciones en la estructura de la terminal T2 han provocado que lo que antes eran 3 terminales diferentes: terminal A, terminal B y terminal C, se hallen ahora unidas en una sola, la terminal T2.
Resultado de imagen de torres de l'aigua el prat de llobregat
El Dipòsit d'Aigua de la plaça Catalunya es va construir l'any 1966 per assegurar l'abastiment d'aigua potable al poble i regular la pressió de la xarxa. És una construcció d'una alçada de 38 m, feta de formigó armat vist, Consta d'un suport de planta octogonal amb pilastres que enllacen amb les cantoneres del dipòsit pròpiament dit, el qual té forma de piràmide invertida. Entre el peu i el dipòsit hi ha un balcó circular.
És obra de l'enginyer José Luís García Guàrdia en col·laboració amb l'enginyer municipal Eladio de Ceano-Vivas. Ha estat restaurat modernament.
Resultado de imagen de la capsa el prat de llobregat
La Capsa és un projecte cultural i públic que treballa, des de la música, per construir una ciutadania cultural activa i crítica, afavorint el desenvolupament de les capacitats creatives de les persones de forma individual però alhora generant espais d’acció social col·lectiva i compartida que afavoreixin el desenvolupament de la comunitat en què el projecte cohabita.
Aigües del Prat és una empresa municipal creada principalment per millorar la qualitat del servei d'abastament d'aigua al municipi.
Aigües del Prat s'ocupa de l'abastament i el subministrament d'aigua al municipi. Treballa per garantir un servei de qualitat al menor preu possible pels seus abonats, reinvertint els beneficis en la reducció de les tarifes, la modernització i millora de les seves instal·lacions i la preservació del medi ambient.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El proceso de Windows (optativa)